آموزشی

مزایای استفاده از روغن جوجوبا در ماسک و سرم مو

روغن جوجوبا مومی روغن مانند است که از دانه های گیاه جوجوبا استخراج می شود. گیاه جوجوبا درختچه ای است بومی جنوب غربی ایالات متحده که در مناطق بیابانی آریزونا ، کالیفرنیای جنوبی و مکزیک رشد می کند. تولید کنندگان اضافه کردن روغن به مواد آرایشی و مواد غذایی را از دهه ی ۱۹۷۰ آغاز کردند. یکی از محبوب ترین اهداف آن استفاده برای لوازم آرایشی است و در انواع محصولات مو، پوست و محصولات ناخن یافت می شود.

با توجه به ترکیباتی که روغن جوجوبا دارد می توان از آن به عنوان مرطوب کننده استفاده کرد. تحقیقاتی که اخیرا در این زمینه انجام شده است این روغن را به عنوان یک ماده اصلی در شامپوها و نرم کننده ها معرفی می کند و استدلال می کند که استفاده از آن به عنوان میکروامولسیون مهم در محصولات مراقبتی از مو لازم است. میکروامولسیون ها به انتقال مواد فعال موجود در محصول کمک می کنند. به همین دلیل در واقع روغن جوجوبا از ریزش مو جلوگیری کرده و باعث تقویت مو می شود. همچنین می تواند در جلوگیری و درمان شوره سر، خشکی و خارش پوست مفید باشد و به عنوان یک ضد التهاب و مرطوب کننده پوست نیز مورد استفاده قرار گیرد.

همچنین می توان به نرم کننده های مو اضافه کرد تا در مقابل خشکی، شکنندگی و موخوره محافظت بیشتری انجام دهد. این روغن همچنین می تواند پوست سر را مرطوب کند و درمانی برای شوره سر باشد. جوجوبا سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است که موجب تغزیه مو می شود. از جمله ویتامین c، ویتامین های گروه B، ویتامین E، مس و روی. از آنجا که این روغن باعث تقویت مو می شود، تا حدودی می توان گفت که روغن جوجوبا می تواند از ریزش مو جلوگیری کند و باعث تقویت ضخامت مو شود. روغن جوجوبا فولیکول های مو را تقویت می کند و از خشکی که منجر به ریزش مو می شود جلوگیری می کند.

 

روش های استفاده از آن

چندین روش برای افزودن روغن جوجوبا به فرایندهای مراقبت از مو وجود دارد:

  • استفاده مستقیم: روغن را از قبل کمی گرم کنید تا استفاده از آن ساده تر باشد، می توانید این کار را در ظرفی تمیز روی حرارات اجاق گاز و یا در مایکروویو انجام دهید. برای موهای کوتاه به اندازه یک قاشق غذاخوری و برای موهای بلند به اندازه دو قاشق غذاخوری روی موها از بالای سر بمالید و روی مو بطور یکنواخت پخش کنید. حدود بیست دقیقه بگذارید روی مو بماند و سپس با شامپو شستشو دهید. برای جلوگیری از گرفتگی منافذ پوست سر از تماس مستقیم روغن بر پوست سر خودداری کنید. اما اگر پوست سرتان خشک است، در حد خیلی کم حدود یک تا دو قطره بمالید نه بیشتر.
  • افزودن به دیگر محصولات: می توانید حدود پنج قطره از روغن جوجوبا را به شامپو و یا نرم کننده ی خود اضافه کنید.
  • محصولاتی را که حاوی این روغن هستند خریداری کنید: یک شامپو یا نرم کننده تهیه کنید که حاوی این روغن به عنوان یک ماده ی طبیعی در محصول باشد.
قبل از استفاده از روغن جوجوبا باید چه نکته ای را بدانیم؟

بررسی های علمی که در زمینه بهداشت فردی در ۱۹۹۲ انجام شده نشان می دهد که نگرانی خاصی در مورد استفاده از روغن جوجوبا وجود ندارد و در گروه مواد بی خطر قرار دارد. اما آزمایشاتی که بر روی حیوانات انجام شده است نشان می دهد که استفاده بیش از حد از این روغن می تواند باعث افت فشار خون و در نتیجه آسیب های قلبی شود. البته در تست های مربوط به انسان برای حساسیت های پوستی موارد اندکی از واکنش های آلرژیک گزارش شده است و استفاده از روغن بصورت موضعی مخصوصاً برای مو کاملا بی خطر است و مشکلی به وجود نمی آورد.

در صورت بارداری و یا شیردهی نیز استفاده از روغن بصورت موضعی برای مراقبت از مو خطری ایجاد نمی کند. اگرچه تاکنون مواردی از آلرژی به این روغن شناخته نشده است، عاقلانه است که قبل از استفاده، از حساسیت نداشتن به آن مطمئن شوید. اگر از روغن جوجوبا بطور مستقیم استفاده می کنید و آن را به محصول دیگری اضافه می کنید به دوزها و دستورالعمل ها دقت کنید.

تغذیه کامل مو

روغن جوجوبا می تواند یک ماده عالی برای مراقبت از مو باشد و باعث تقویت و استحکام و درخشش موی شما شود. روغن جوجوبا سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است که به مرور زمان مو را تغذیه می کند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *